Tutustu meihin

Yritys ja ihmiset sen takana

Yritys – PM-Heikkiset Oy

PM-Heikkiset Oy on vuonna 2009 perustettu perheyritys, joka operoi Keski-Suomesta käsin. Keski-Suomen lisäksi meillä on paljon työmaita myös muualla Suomessa.

Meillä on laaja-alaista rakennusalan kokemusta niin uudisrakentamisesta kuin remontoinnistakin, omakoti- ja paritaloista aina teollisuushalleihin ja muihin toimitiloihin asti. Kokemus on jalostanut sekä tekijöitä että työtapoja. Olemmekin todenneet, että ketteränä mutta osaavana toimijana projektimme ovat yleensä kustannustehokkaita, hävikki olematonta ja piilokulut minimaaliset.

Teemme projektisi toiveidesi mukaan joko avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta viimeistelyyn, jolloin teemme rakennus- tai remonttiprojektin sinulle vaivattomaksi kantaen vastuun koko projektista, tai teemme projektistasi jonkin yksittäisen osa-alueen – vaikkapa runko- tai LVI-työt. Luonnollisesti pidämme sinut jatkuvasti ajan tasalla siitä, missä mennään.

”Teemme mitä lupaamme – lupaamme mitä osaamme

Käytämme hyviä raaka-aineita ja korkealaatuisia työkaluja. Lisäksi pidämme huolta siitä, että kussakin vaiheessa käytössämme on paras osaaminen. Emme väitä olevamme itse parhaita kaikessa, joten käytämme projekteissamme tarvittaessa apuna luottamuksen arvoisiksi osoittautuneita alihankkijoita. Laaduntarkkailun hoidamme aina itse.

PM-Heikkiset tunnetaan toimijana, joka tekee mitä lupaa eikä lupaa sellaista, mitä ei osaa. Haluamme, varjella hyvää mainettamme, jotta meillä on töitä myös tulevaisuudessa. Tutustu tekemiimme kohteisiin!

Toimintaa vuodesta

Raudanlujaa ammattilaista

Uudisrakennusta

Remonttia

Mikael

”Mikki” on pitkän linjan ammattilainen, jolla on vahva ote niin suunnitteluun kuin käytäntöönkin. Hän on tehnyt koko työuransa rakennusalalla, ja yrittäjänäkin jo parikymmentä vuotta. Vuodet ovat opettaneet lähes kaiken, mitä rakennusalalla tarvitsee tietää ja osata. Mikaelin filosofia on yksinkertainen: tehdään kunnolla ja otetaan asiat puheeksi, niin ei tarvitse jälkeenpäin hävetä. Mikin tavaramerkki on naamalla viihtyvä virne, joka ei häviä tiukassakaan paikassa.

Aatu

Aatu on kovan luokan tekijämies, jolta onnistuvat kaikki rakennushommat perustuksista sisustukseen – myös LVI-työt. Jokaisella on oma tekemisen tyylinsä. Aatu on eleettömän tehokas tekijä. Kun Aatu ottaa työn vastuulleen, täytyy tapahtua ihmeitä, jos se ei ole sovittuna päivänä valmis. Lisäksi hänelle on kunniakysymys, että laatu on priimaa. Aatu viihtyy työmaalla myös yksin.

Elias

”Puntti” on yrittäjähenkinen tiimipeluri, joka ei arkaile työtä, oli se sitten muotitusta, levytystä tai liippausta. Elias ottaa mielellään vastuuta ja kantaa sen suvereenisti. Lähes kaikki raksahommat onnistuvat, mutta Elias tarttuu mieluummin LVI-asennuksiin kuin laatoitus- tai tasoitehommiin. Eliaksen työn jäljessä ei ole sijaa moitteille.

Tilda

Tilda on ammatti-iältään porukan nuorin, mutta on jo osoittanut olevansa riuska tekijä, joka ei jää muiden jalkoihin. Tildalla on erittäin hyvä ote työhön kuin työhön. Hän on ulospäin suuntautunut ja osaamisestaan ylpeä ammattilainen, joka tulee toimeen asiakkaiden kanssa. Tilda kykenee ottamaan myös vastuuta ja kantamaan sen, kuten tosiammattilaisen kuuluukin.