Remontointi

Joustava ja osaava remonttien toteuttaja

Joustavat remonttipalvelut Keski-Suomesta koko Suomen alueelle

Uudisrakentamisen ohella remontoimme ja saneeraamme taloja, asuntoja sekä liiketiloja. Meitä kiinnostavat sekä isot saneeraukset että pienemmät remontit. Oli kysymys sitten toimitilojen uudelleenjärjestelyistä, omakotitalon julkisivu- tai lämpöremontista, kerrostalon keittiö- tai kylppäriremontista tai vaikka mökin lattian uusimisesta, ota rohkeasti yhteyttä. Ne ovat meille mieluista rutiinia!

Olemme todenneet, että monissa kohteissa on merkittävästi etua, kun on LVI-asentajat omasta takaa. Tämä hyödyttää sekä sinua että meitä, kun LVI-asennuksia voidaan tehdä joustavasti esimerkiksi kuivumisaikoina tai jonkun muun tavaran loppuessa työmaalta.

Saneerauksella voidaan merkittävästi kohentaa asunnon tai talon kuntoa, muuttaa sen tilaratkaisuja sekä samalla kasvattaa rakennuksen tai asunnon arvoa ja elinkaarta. Korjausrakentamisessa esimerkiksi talon rakenteiden mahdolliset muutokset vuosikymmeniä kestävät ratkaisut vaativat vankkaa osaamista, mutta meihin voit luottaa. Korjausrakentaminen hoidetaan aina omien toiveidesi pohjalta.

Jos olet yksityishenkilö, muistathan myös kotitalousvähennyksen!

Tutustu kättemme jälkeen sivujemme työnäyte-osiossa

Olipa kyseessä keittiön modernisointi, kylpyhuoneen päivitys tai koko kodin remontti, olemme olleet luotettava kumppani lukuisissa projekteissa.

Kädentaitomme ja ammattitaitomme näkyvät jokaisessa tekemässämme remontissa. Voit tutustua esimerkkeihin tekemistämme töistä täällä.