Uudisrakentaminen

Rakennustyöt vahvalla ammattitaidolla

Laadukasta uudisrakentamista Keski-Suomesta koko Suomen alueelle

PM Heikkiset Oy:n sisaryhtiö Heliel Kiinteistöt Oy rakennuttaa, ostaa, vuokraa ja myy tontteja, kiinteistöjä ja huoneistoja. Me teemme heille rakennustyöt. Tarvittaessa käytämme apuna luotettaviksi osoittautuneita alihankkijoitamme.

Laajan ammattitaitomme ansiosta palvelemme sujuvasti ja luotettavasti sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä. Rakennamme pitkällä kokemuksella talot ja rakennukset laidasta laitaan. Hallitsemme muun muassa omakotitalojen, hallien sekä rivi- ja paritalojen rakentamisen. Luonnollisesti myös ulkorakennusten kuten autotallien, pihasaunojen, vajojen ja liiterien rakentaminen onnistuu. Lisäksi rakennamme mittatilaustyönä myös esimerkiksi halleja sekä muita yritys- ja liiketiloja.

Kustannustietoisuus on meillä dna:ssa. Olemme todenneet, että monissa kohteissa pystymme säästämään aikaa ja rahaa. Esimerkiksi siitä on merkittävästi etua, kun on LVI-asentajat omasta takaa. Tämä hyödyttää sekä sinua että meitä, kun LVI-asennuksia voidaan tehdä joustavasti esimerkiksi kuivumisaikoina tai runkotavaran loppuessa. Myös tolkuton materiaalihävikki on mielestämme vältettävissä, kun vain ollaan terävinä.

Jokainen kohde suunnitellaan ja toteutetaan aina sinun toiveidesi mukaan. Ota yhteyttä jo rakennusprojektin suunnitteluvaiheessa, jotta voimme yhdessä suunnitella juuri sinun tarpeisiisi ihanteellisimmat ratkaisut – talous ja rakennustekninen toteutettavuus huomioiden. 

Haluamme myös näyttää, mitä osaamme. Tutustu tekemiimme töihin!

PM-Heikkiset Oy on ollut uudisrakentamisen eturintamassa jo vuodesta 2009. Meidän käsissämme on noussut niin modernit omakotitalot, toimivat yritystilat kuin viihtyisät rivi- ja paritalotkin.

Haluamme jakaa kanssasi näitä onnistumisen hetkiä ja näyttää, mitä uudisrakentamisen ammattilaisuus todella tarkoittaa. Voit tutustua esimerkkeihin tekemistämme töistä sivustomme työnäyteosiossa.