Tutustu palveluihin

Rakentaminen – Remontointi – Vuokraus

Uudisrakentaminen

PM-Heikkiset Oy on tunnettu tinkimättömästä asenteestaan, mikä näkyy myös uudiskohteissa. Olipa kyseessä omakotitalo, rivitalo, paritalo tai teollisuushalli, meille on tärkeää, että toiveet ja näkemykset kerrotaan avoimesti puolin ja toisin, sana pitää ja lopputulos vastaa lupausta.

Sana ”joustavuus” kuvaa hyvin palvelutapaamme. Jos niin haluat, tarjoamme yhteistyössä sisaryhtiömme Heliel Kiinteistöt Oy:n kanssa tarpeisiisi sopivan kokonaisurakan avainten luovutukseen saakka. Jos taas haluat meidät mieluummin hoitamaan jonkin osaurakan, sekin käy meille. Ota yhteyttä jo suunnitteluvaiheessa, niin tehdään yhdessä unelmistasi totta!

man and woman sitting in front of silver macbook
man standing in front of group of men

Remontointi

Remonttityömaalle ei passaa päästää huseeraamaan ketä tahansa. Me ymmärrämme, mikä on remontoinnin merkitys rakennusteknisesti ja esteettisesti. Olipa kyseessä suuri saneerausprojekti tai pienempi remontti, meiltä löytyvät tyypit, joilla on riittävä tarkkuus ja ammattitaito tehdä se niin, että lopputulos kestää sekä kriittisen katseen että tulevat vuodet.

Tiimi, jolle hyvä ja laadukas jälki on kunnia-asia, takaa kestävät ratkaisut, oli kyse sitten toimitilojen muutostöistä, julkisivuremontista tai sisätilojen päivityksistä. Oma LVI-tiimimme tekee asennuksista joustavaa ja tehokasta. Päivitetään yhdessä asuntosi tai toimitilasi 2020-luvulle ja kasvatetaan samalla kiinteistösi arvoa!

Kaluston vuokraus

Olemme huomanneet, että erilaisissa osaurakoissa olisi järkevää, jos voisimme työmaalle tullessamme tuoda mukanamme myös kalustoa, jotta kenenkään ei tarvitse lähteä erikseen konevuokraamoon. Selväksi on käynyt myös se, että pystymme vuokraamaan kalustoa helposti ja kustannustehokkaasti, koska automme ajavat joka tapauksessa jatkuvasti ympäri Keski-Suomea ja etelän suuntaan. Sitä paitsi kaikkea ei edes löydy vuokraamoista!

Kun tarvitset ammattikäyttöön tarkoitettua kalustoa projektiisi, palvelemme mielellämme. Meiltä voit vuokrata lyhytaikaisiin projekteihin tai pidemmille ajanjaksoille esimerkiksi henkilönostimia, maantiivistimiä tai valuihin liittyviä erikoistyökaluja. Halutessasi toimitamme haluamasi vehkeet työmaallesi.

man and woman sitting in front of silver macbook